top of page
profielfoto.jpg

WELKOM

Het koesteren van de magische werelden, verborgen in het dagelijkse leven; een ontmoeting met onverklaarbare krachten, - bekend- en de poort naar het onbekende opent zich.

 

Mijn beelden dragen de intentie deze vergeten eigenschappen van  de mens aanteraken en te visualiseren in beeld. Alles is natuurlijk in beweging- dus die uitdaging ben ik in het beeld aangegaan,

abstracte vormen die zich kunnen ontpoppen, of manifesteren als knopen- klaar om ontrafeld te worden

Deze aspecten worden bespreekbaar gemaakt door mijn werk.

 

Groet,

Gemma

 

 

 

AT  GEMGEM  NOW 

Exposities

 

Als u geïnteresseerd bent in het tentoonstellen van mijn kunstwerken of het inhuren van mij voor een expositie, ben ik enthousiast om met je samen te werken. Samen kunnen we een betekenisvolle ervaring creëren voor jouw publiek.

 

Neem gerust contact op om meer te weten te komen over mijn beschikbaarheid, tarieven en hoe we kunnen samenwerken om jouw evenement of expositie tot een succes te maken. 

MORPHING

A TWIST OF FAITH

IMG_20220203_165548__02_edited_edited.jpg
IMG_20220203_165525__01_edited.jpg

UPSIDE DOWN

SINGLE PATTERNS CREATING A SUPRISING NEW MIDDLE.

TO  CHERISH

Aarzel niet om mij een bericht te sturen, of het nu gaat om vragen, ideeën of samenwerkingsmogelijkheden. Laten we samen iets moois creëren en de wereld met kunst verrijken. Ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking!

     GEMMAI

DIT ZIJN BEELDEN GEMAAKT DOOR DE A1 GEÏNSPIREERD OP 1 ORIGINEEL- DEZE ZIJN ALS PRINT TE KOOP. HET ORIGINEEL IS 750 EURO.